Veel gestelde vragen

Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen aan Dental Service Pro

Ik wil een instrument laten repareren, hoe gaat dat in zijn werk?

U stuurt uw instrument naar ons op, of u laat deze ophalen. Dental Service Pro test uw instrument en geeft u geheel kosteloos een offerte van de herstelling. Na uw goedkeuring, ontvangt u uw instrument binnen 24 uur weer retour. Bij afkeuring van de offerte ontvangt u uw instrument kosteloos binnen 24 uur retour.

Ik wil een instrument opsturen, waar moet ik dit naartoe sturen?

U kunt uw instrument opsturen naar Dental Service Pro met het verzoek om er een visitekaartje van uw bedrijf bij te doen met een korte omschrijving van het probleem.

Adres:
Gorterplaats 29B
6531HZ Nijmegen.

U belt naar 024-3551945 of u stuurt een e-mail naar info@dentalservicepro.nl Geef uw praktijknaam door en vermeld dat er een instrument opgehaald moet worden. De kosten hiervoor bedragen in Nederland €8,45 exclusief BTW. In België en Luxemburg bedragen de kosten €16,90 exclusief BTW.

Het maken van een offerte is voor u kosteloos.

Dit is niet per se nodig. Als u wel inlogt, heeft u toegang tot al uw orders en facturen die door Dental Service Pro aan u zijn uitgereikt. Zo heeft u direct inzage in de kosten per instrument op serienummer.

Dental Service Pro adviseert minimaal dagelijks de hoekstukken en airrotors met een handspray en passende adapters te smeren. Alleen een Quattrocare, DAC, of iets dergelijks is niet voldoende. Electrische micromotoren bijvoorbeeld Bien-air, KaVo, Sirona niet smeren. Bij twijfel even bellen 024-35519445

Neem direct contact op met Dental Service Pro op telefoonnummer 024-3551945.

De garantietermijn is 9 maanden.

Wij streven ernaar om alle reparaties binnen 24 uur geretourneerd te hebben. Als wij dit niet halen, nemen wij contact op om een alternatief voor te stellen (bijvoorbeeld kosteloos een overbruggingsinstrument).

Alle veel voorkomende hand-en hoekstukken, airrotors, micromotoren, slangen en tandtechniek motoren. Onder andere van de merken KaVo, Bien-Air, Sirona, W&H, NSK, MK-dent, BA-International, EMS en Castellini.

Voor de meeste instrumenten hebben wij een kosteloos overbruggingsinstrument liggen.

laat uw kostbare instrumenten vakbekwaam bij ons herstellen.

Goede kwaliteit voor een goede prijs.